Expo Zaragoza

Intr-una din zilele petrecute in Spania, in aceasta luna, am avut ocazia de a vizita faimosul Expo Zaragoza. Pentru cei care nu stiti despre ce este vorba: titlul spune cam tot. Este o expozitie. Tema acestei expozitii a fost in acest an apa. Fiecare tara, nu neaparat membra a UE, ci din intreaga lume, si-a expus cum a putut mai bine relatia ei cu apa, felul in care o foloseste pentru bunul cetatenilor, felul in care o ingrijeste etc.

Printre numeroasele tari prezente a fost si Romania, care s-a laudat, evident cu Dunarea, delta Dunarii si toate legate de aceasta. Persoanele care stateau la coada, pentru a intra (si credeti-ma, erau destul de multe) aveau ocazia de a observa un show: muzica si imbracamintea traditionala. M-a bucurat enorm acest lucru si mai ales faptul ca persoanele prezente erau straine si pareau curioase sa afle cat mai multe. Bravo Romania!

Pe langa fiecare expozitie in parte, de la fiecare tara, pe inserate se lasa cu petreceri si cantece: restaurante si terase, o proiectare enorma pe un ghetar artificial imens cu tema: cine si cum distruge planeta (stiu, cam cliseu, dar destul de misto realizat), multe concerte si un puhoi de lume.

Pentru cei care aveti ocazia sa mergeti, si nu sunteti sigur daca merita, sa stiti ca ar trebui sa profitati. Insa trebuie sa tineti minte sa mergeti cu multa rabdare: va asteapta niste cozi infernale! :) ) Pretul unui abonament pe 3 zile este de 70 euro. Daca doriti sa intrati doar seara, pentru concerte si ce am insirat eu mai sus, pretul este de doar 9 euro.

Distractie!

No comments:

Post a Comment