Extragere loto cu prieteni

Nu stiu ce inseamna pentru multi prietenia, dar, din punctul meu de vedere este un lucru cat se poate de important. Prietenia nu o gasesti la orice colt de bloc, nu o cauti ci pur si simplu iti dai seama cand se intampla. Cand te simti rau, cand ai o problema, cand te desparti, cand te impaci, cand iti vine sa te urci pe pereti, cand iubesti, cand te plictisesti, prietenul este acela care vine sa vada ce s-a intamplat. Nu trebuie sa-i soliciti nimic, el pur simplu simte cand ceva nu este in regula si iti sare in ajutor. Nu are intentii ascunse si nu se plange cand tu ii spui aceiasi poveste de un milion de ori doar ca sa te descarci. Prietenul este acela care este langa tine neconditionat, fara sa iti ceara vreodata ceva in schimb. El doar este acolo, atunci cand ai nevoie.

Dar cum se leaga, de fapt, prieteniile? Ei bine, este ca si cum ai juca la loto. Alegi in fiecare saptamana niste numere in speranta ca vor iesi castigatoare. Nu ai noroc saptamana asta, dar totusi speri ca vei avea saptamana viitoare. Asa este si in viata reala. Pe langa tine, multa lume vine si pleaca. Zi dupa zi, ai contact cu o multime de oameni. Unii sunt meniti sa fie trecatori..iti faci treaba cu ei si apoi mergi mai departe. Altii, sunt doar de aparenta. Cauta sa se inteleaga bine cu tine, doar cat isi vad interesul, apoi isi vad de treaba lor. Dar, din toti oamenii care se perinda in viata ta, sunt si oameni care reusesc sa lase o amprenta. Pe langa aceia de care nu te poti lipsi niciodata si care iti vor dori binele neconditionat - parintii- mai sunt si cei care reusesc sa faca o fierenta. Aceia sunt castigatori. Ramane pe mai departe sa hotarasti tu cum iti administreti castigul. Cand ai nimerit cele 6 numere si te declari invingator, depinde doar de tine ce faci cu banii. Ii inmultesti si ii ai toata viata sau ii cheltui si ramai fara ei, regretand tot restul ei.

Cam asa se intampla si in realitate. Depinde numai de tine daca alegi sa fructifici o astfel de prietenie si sa o faci sa dureze o viata sau pur si simplu ii dai cu piciorul  si regreti mai departe. Totul se rezuma doar la tine si la deciziile tale.

No comments:

Post a Comment