Cum ne alegem pantofii

Asa cum bine stim, femeile sunt fascinate de pantofi. Multe dintre ele au facut chiar o obsesie in a achizitiona cat mai multe perechi, de toate formele si culorile posibile. Nu mai este de mult un secret ca pantofii au devenit un must-have al garderobei noastre. Sunt frumosi, eleganti si ne fac sa iesim in evidenta, daca stim sa ii asortam corect. Parca, odata cu asta, ne fac sa ne simtim si mai feminine. Dar, cum alegem perechea de pantofi ideala?

Sunt sigura ca multe femei s-au confruntat cu aceasta problema. Ai un eveniment la care trebuie sa participi, ti-ai gasit rochia ideala si nu stii cu ce urmeaza sa te incalti. Ei bine, lucrurile sunt chiar simple in teorie. Sunt trei criterii de baza dupa care ar trebui sa te ghidezi cand alegi perechea perfecta de pantofi. In primul rand trebuie sa iti asigure confortul. Degeaba cumperi o pereche de pantofi frumosi, daca tu nu te simti bine in ei. Risti sa pleci cu o durere mare de picioare si sa iti strici seara din motive banale. Un alt factor care trebuie luat in calcul, este potrivirea pantofului cu tinuta pe care urmeaza sa o porti. Nu prea merge sa asortezi o pereche de platorme casual, cu o rochie eleganta de seara. Si-atunci, trebuie sa iti cauti o pereche pe masura tinutei tale. La final, trebuie sa cauti o culoare si un model pe care sa le poti asorta usor si cu alte tinute din garderoba ta. Cum incaltarile sunt si-asa destul de scumpe, ar fi indicat sa iei in calcul si acest lucru. Daca esti putin mai norocoasa, poate prinzi si niste reduceri pantofi de sezon, si-atunci iti poti permite sa ii asortezi doar cu o singura tinuta.

Orice ai alege sa cumperi, asigura-te de calitatea incaltarilor. Un material bun va fi intotdeauna mai durabil si mai confortabil decat unul de calitate indoielnica. Daca nu ai o imaginatie prea bogata sau esti nehotarat in privinta asortarii pantofului cu tinuta, poti consulta oricand putina literatura de specialitate. Dana Budeanu a studiat pentru si a lansat pe aceasta tema doua carti: „Manual de stil”, pentru femei si „Manual de stil , gentleman”, pentru barbati. O sa gasesti acolo sfaturi utile despre ce sa porti, cum sa porti si cand sa porti, atat pentru tine cat si pentru barbatul din viata ta.

No comments:

Post a Comment