Academia femeilor

Fiecare femeie este valoroasa si are un potential, care trebuie dezvoltat; in viata lor au nevoie de inspiratie pentru a gasi implinirea si satisfactia. Printre altele, acesta este mesajul pe care Academia Femeilor doreste sa il transmita. Anul acesta a lansat un proiect care se numeste „DA! Si eu pot!’’, pentru a ajuta femeile sa isi atinga potentialul.
 
Caravana a inceput deja sa circule de pe data de 28 mai, avand punctul de plecare din Brasov. Sunt incluse 11 orase pe lista: Pitesti, Craiova, Constanta, Oradea, Arad, Sibiu, Deva, Cluj, Iasi si Timisoara. Ultima oprire este in Bucuresti, pe data de 21 noiembrie.
 
Vorbitoarele sunt sapte femei care au reusit si astfel, prin exemplul lor, doresc sa fie o incurajare. Organizatorii ne asigura ca beneficiile sunt garantate: participantele sunt martore a faptului ca se poate atinge succesul, in ciuda obstacolelor…invata sa isi descopere visele, pentru a trai o viata implinita. Este un eveniment organizat de femei, special pentru femei. Costul este de 50 lei.

No comments:

Post a Comment