Cum sa-ti petreci luna de miere in Romania

In cazul in care nu v-ati hotarat unde sa va petreceti luna de miere, dar nici nu sunteti dispusi sa faceti vreun drum prea lung si obositor, Romania poate ramane o optiune viabila daca doriti totusi sa respectati traditia si sa plecati undeva dupa petrecerea de nunta.

Daca sunteti doua firi romantice si preferati rasariturle pline de poveste, va puteti indrepta atentia spre litoralul nostru, ramanand cea mai atragatoarea destinatie in randul tinerilor casatoriti ce-si petrec luna de miere in tara.

Exista si la noi in tara hoteluri ce acopera o sfera larga de optiuni, insa, daca tot sunteti dispusi sa petreceti cateva zile pe litoral, de preferat ar fi sa alegeti un hotel care sa aiba o serie de facilitati, precum piscina exterioara sau un centru spa in incinta caruia va puteti relaxa cu ajutorul diferitelor terapii.

O alta destinatie potrivita petrecerii lunii de miere o reprezinta Delta Dunarii, locatia fiind potrivita celor carora isi doresc intimitate, si vor sa fie departe de agitatia marilor orase.

Aveti posibilitatea sa va cazati intr-un complex modern-Green Village ce se ridica la cele mai inalte standarde, acesta fiind situat in Sfantul Gheorghe ceea ce va permite atat accesul la plajele linistite si mai putin zgomotoase ale Marii Negre, cat si la frumusetea oferita de canalele Deltei, putandu-va sa va plimbati cu barca printre nuferi.

Desigur, si peisajul montan poate fi alegere potrivita pentru tinerii proaspat casatoriti care iubesc linistea gasita la munte dar si peisajele rustice.

O alegere potrivita pentru astfel de genuri de calatorii o reprezinta orasul Brasov, fiind de departe cel mai vizitat oras, atat punctelor turistice interesante prin arhitectura lor, dar si datorita statiunilor montane de pe langa oras, cu principalele muzee si castele care se merita a fi vizitate daca ajungeti in zona precum Castelul Peles, cetatea de la Rasnov ori castelul Bran.

No comments:

Post a Comment